Címke: ATS hastánc tanítás

5. Intenzív ATS ® hétvége

5. Intenzív ATS ® hétvége, 2019. október 18-20-ig, ahol

-élődobos zenére tanulhatsz ATS® technikai workshopokon,
-közös táncolásban vehetsz részt élőzenére,
-ujjcintechnika workshopon csiszolhatod tudásodat,
-alternatív mozgástréningen fejlesztheted magad táncosként,
-ATS® DRILL workshopon kitáncolhatod a lelked,
-és természetesen a hétvégét Dancing in Flow® órával zárhatod.

Mindezeken felül garantált a fejlődés, tiszta ATS® technikai oktatás, jó hangulat, közös vacsi stb.stb. Jöhetsz kísérővel is, amíg Te táncolsz, addig kipróbálhatja a kaladparkot, az extrém átcsúszó pályát vagy a bob pályát. Hogyha gyerekek is jönnek veletek megnézhetik az állatfarmot, vagy a sárospataki várat, de még nagyon sok látnivaló van a környéken!

Tarts velünk ezen az őszi hétvégén, kapcsolódjunk ki együtt, távol a hétköznapi dolgoktól, koncentráljunk a törzsi hastáncra, egymásra! Ezen a hétvégén mindenki egyéni visszajelzést és instrukciót kap a további fejlődés elősegítésére. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tavaszi ATS® kirándulás

Tavaszi kirándulás, távol a hétköznapi dolgoktól, koncentráljunk a törzsi hastáncra, egymásra! Ezen a hétvégén személyesen felteheted az ATS®-sel kapcsolatos kérdéseidet Fruzsinak, tisztázhatjátok a kérdéses mozdulatokat, formációkat. Mindenki egyéni visszajelzést és instrukciót kap a további fejlődés elősegítésére. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Intenzív ATS® hétvége…… mert együtt sokkal jobb!

Januárban Egri Lilla megkért, hogy tanítsak a Nyári Intenzív ATS® hétvégén, amit Georgi Ildivel együtt szerveznek. Azt mondta azért engem kérnek fel, mert bíznak bennem, bíznak a tudásomban. Ez nagyon jól esett nekem, és nagyon boldogan mondtam igent a felkérésre.

Nem tudtam, hogy ez igencsak nagy port kavar majd körülöttem. Néhány hét szünet után újra beszéltünk a táborról, és körvonalazódtak a részletek. Nagyon örültem neki, hogy az ATS® tanításról és tanárként, táncosként történő együttműködésről nagyon hasonlóanATS® hétvége gondolkodtunk már akkor is, és szinte egymás ötleteit mondtuk ki. Hogy mennyire egy rugóra járt az agyunk azt az is alátámosztotta, hogy ha valami nekem eszembe jutott, Lilla írta le vagy fordítva és ez mindig jó érzéssel töltött el. Az egyeztetést és közös munkát még az sem akadályozta meg, hogy én legalább 10000 km távolságra voltam akkor. Egy kattintás ide a folytatáshoz….