Címke: Tawoos Tribal tagok

Elek Gyöngyi

Tawoos Tribal törzsi hastáncMivel foglalkozol?
Ékszerész vagyok.

Mióta táncolsz?

1995-ben 2 évig jazz-balettoztam. 2004-ben kezdtem el a hastánccal, azon belül a Raks Sharkival foglalkozni. Malova Viviennél 3 évet tanultam, majd Pável Krisztához kerültem. Ott ismerkedtem azokkal a fantasztikus lányokkal akikkel most is együtt táncolok. Többek között Márkusfalvi Fruzsinával, aki már akkor kitűnt tudásával és mozgáskultúrájával.

2012-ben 8 hónapot töltöttem Koppenhágában ahol az Indiai tánccal ismerkedtem. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Havrán Enikő

Mivel foglalkozol?

Stratégiai igazgató vagyok egy kis magyar üzletfejlesztési tanácsadó cégnél. Nagyon szeretem a munkámat, mert bár sok felelősséggel jár, változatos és kreativitást igényel. A kollégáim főként fiatalok, így a hangulat is mindig kellemes.

Mióta táncolsz?

Évekkel ezelőtt Pável Krisztánál kezdtem el hastáncot, raqs sharqi-t tanulni. Azért választottam ezt a műfajt, mert vonzott az egzotikussága és mert nem szükséges hozzá társ. Végül mégis a világ legjobb társaira találtam. Egy olyan csapat részese lettem, akik már örökre az életem fontos részei lesznek, ez a mi szeretetkörünk. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kiss Éva

Mivel foglalkozol?

A végzettségemet tekintve, óvónő vagyok. Jelenleg a bank szektorban dolgozom, back office munkatársként, ahol hitelfolyósítási főelőadó vagyok.

Mióta táncolsz?

17 évesen az Arany 10 Musical Stúdióba jártam, ahol egy évig táncoltam intenzíven, majd ismételten 28 éves korom óta van jelen ez életemben a tánc.

Milyen táncstílusokat táncoltál eddig? Egy kattintás ide a folytatáshoz….