Kristóf Csilla

Mivel foglalkozol? 

Kiadványszerkesztőként dolgozom, rejtvényújságok készítésében veszek részt.

Mióta táncolsz? 

Orientális hastáncot Ezgi Senernél kezdtem tanulni 2006-ban. Ölyüs Barbinál folytattam, majd a törzsi hastáncig egy kis stílusváltás következett, salsázni tanultam 3 évig.

Milyen táncstílusokat táncoltál eddig?

Gyermekkoromban a ritmikus gimnasztika után a labda sport keltette fel az érdeklődésemet.

A BSE röplabda csapatának junior csapatkapitánya voltam, néhány év karate következett és már el is jutottam az előbb említett  hastáncig és salsáig, majd innen a törzsi hastáncig.

Mióta táncolsz törzsi hastáncot?

2017. októberében kezdetem az ATS-t Márkusfalvi-Tóth Fruzsinál.

Mit jelent számodra a törzsi hastánc? 

Megtanulni egy szép és nőies, ugyanakkor mégis karakteres, határozott  táncstílust, már önmagában elég lehetne, de ez egy testi, lelki, szellemi út, saját magammal és a közös tánc révén a Többiekkel. A zenén és a mozgáson keresztül ráérezni az élet energiájára, nagyon különleges érzés. Mivel improvizatív, ezért mozgás közben figyelni kell a körülöttünk lévőkre is. Ez, amilyen nehéznek tűnt elsőre, annyira inspiráló tud lenni később.

Mivel szeretsz foglalkozni szabadidődben? 

Szeretek kerékpározni, kirándulni, mozogni. Érdekel a természetgyógyászat, kineziológia, Bach-virágterápia. Szakirányú könyveket és regényeket is szeretek olvasni (ha jut rá időm. 🙂 )

Hogyan látod magad a Tawoos Tribal tagjaként a jövőben? 

Emlékszem nagyon jólesett, hogy a rutinos, „régi” tagok mennyire kedvesek és befogadóak voltak már az első pillanattól. Remélem mi is ilyenek leszünk. Tetszik, hogy benne van a fejlődés lehetősége ebben a táncban. Mindig van egy kis „erősíteni való” mind egyéniben, mind csapatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.