Tamarind Tribal Workshop Regisztráció /Tamarind Tribal Workshop Registration

Tamarind Tribal Workshop Regisztráció/ Tamarind Tribal Workshop Registration

  • A regisztrációt előleg befizetésével érvényesíted, amely a teljes összeg 25%-a, 2014. Október 1-ig. A fennmaradó összeg befizetésének határideje 2015. Február 1. /All workshop registrations will be held by a 25% deposit until October 1st 2014. with the remaining balance due by February 1st 2015.
  • Az első 25 jelentkező, aki 2014. Október 1-ig befizeti a TT05- Teljes hétvége csomag teljes árát, sorsoláson vesz részt. A sorsolás fődíja maga a csomag, így a nyertes visszakapja a befizetett összeget és ingyen vehet részt az összes workshopon. A nyeremény nem átruházható! /The first 25 dancers, who pays in full the price of the FULL PASS (TT05) package until October 1st, 2014., will participate in the sweepstake. The prize is the full pass package, so the winner gets the money back and can participate in all the workshops FOR FREE. The prize is not transferable!
  • Amennyiben lemondod a workshopon vagy workshopokon való részvételt, úgy az előleget vagy a teljes összeget nem áll módomban visszafizetni! De megértem azt, hogy előfordul olyan, amikor a terveink nem úgy sikerülnek, ahogy szerettük volna, és valamiért nem tudsz eljönni. Ebben az esetben a regisztrációdat átruházhatod valaki másra, hogy ne vesszen kárba a befizetett összeg. /No refunds! But I understand that the plan changes sometimes and for some reasons you can’t participate in the workshop or workshops you registered. If so, your registration is transferable to someone else.
 

Regisztráció elküldése /Verification