Tawoos Tribal tagjai

A Tawoos Tribal tagjainak bemutatkozóit a képekre kattintva olvashatod el.

Márkusfalvi-Tóth Fruzsina

IMG_5706_1_1280

“…egy vagyok a zenével, eltáncolom a zenét, eltáncolom az érzést ami átjár, és ebben a rituáléban egy vagyok a társammal is. Az izmaink már megtanulták mi a dolguk, a mozdulatok kulcsa ott van bennünk, a szívünk egyszerre dobban, lelkünk rezdülései közösek.”

Havrán Enikő

“A csoport fogalma pedig sokkal magasabb szintre helyeződik. A raqs sharqi koreográfiák gyakran abban merülnek ki, hogy a táncosok ugyanazt táncolják egymás mellett. Az ATS®-ben nagyon fontos az, hogy figyeljünk egymásra, együtt érezzük a zenét és a táncot.”

Kiss Éva

“Ez a tánc számomra a többiekkel történő közös létezést, lélegzést és lüktetést jelenti. Közösségi lény vagyok, ezért számomra különösen vonzó, hogy mozgás közben megjelenik egy éteri energia, amely segítségével egymásra figyelünk, és összekapcsolódunk.”

Domán Karolina

IMG_5683_1_1280

 

 

“A törzsi hastánc számomra egyet jelent a nőiességgel, méltósággal és erővel. Nagy ajándék számomra, hogy módom van egyszerre foglalkozni mind a fúziós, mind az ATS® hastánccal.”

 

 

 

Elek Gyöngyi

IMG_5693_1_1280

“Egy sokkal szorosabb kapcsolatot azokkal a lányokkal akikkel idáig is nagyon szerettem táncolni. Az egymásra és a zenére való figyelés, az a fantasztikus jelrendszer,ezzel bárhol a világban összehozza a nőket a sors, együtt tudnak táncolni.”

 

 

 

 

 

korábbi tag: Tóth Réka

Réka Tawoos tribal

 

 

 

“Megismertem a nőies oldalamat. Tánc közben kikapcsolok, ellazulok, ilyenkor csak a zene és a csoport létezik.”

 

 

 

IMG_5604_1_1280