Tawoos Tribal tagjai

A Tawoos Tribal tagjainak bemutatkozóit a képekre kattintva olvashatod el.

Márkusfalvi-Tóth Fruzsina

IMG_5706_1_1280

“…egy vagyok a zenével, eltáncolom a zenét, eltáncolom az érzést ami átjár, és ebben a rituáléban egy vagyok a társammal is. Az izmaink már megtanulták mi a dolguk, a mozdulatok kulcsa ott van bennünk, a szívünk egyszerre dobban, lelkünk rezdülései közösek.”

Havrán Enikő

“A csoport fogalma pedig sokkal magasabb szintre helyeződik. A raqs sharqi koreográfiák gyakran abban merülnek ki, hogy a táncosok ugyanazt táncolják egymás mellett. Az ATS®-ben nagyon fontos az, hogy figyeljünk egymásra, együtt érezzük a zenét és a táncot.”

Domán Karolina

IMG_5683_1_1280

“A törzsi hastánc számomra egyet jelent a nőiességgel, méltósággal és erővel. Nagy ajándék számomra, hogy módom van egyszerre foglalkozni mind a fúziós, mind az ATS® hastánccal.”

 

Elek Gyöngyi

IMG_5693_1_1280

“Egy sokkal szorosabb kapcsolatot azokkal a lányokkal akikkel idáig is nagyon szerettem táncolni. Az egymásra és a zenére való figyelés, az a fantasztikus jelrendszer,ezzel bárhol a világban összehozza a nőket a sors, együtt tudnak táncolni.”

Kárpáti Csilla

“Fantasztikus érzés egy csapathoz tartozni, egy törzshöz és együtt átélni a flowt. Imádom, amikor felszabadul a boldogság hormonom. Azt hiszem az igazi jelentése számomra a törzsi hastáncnak azaz élet és a lélegzés. Lélegezz!”

Egri Lilla

“Metamorfózist, kreativitást, közösséget, ami eleinte csak tánc közben jelenik meg, de idővel rávetül az egész életedre, a hétköznapokra is. Bebábozódott kis hernyóból pillangó!”

 

Kristóf Csilla

“Megtanulni egy szép és nőies, ugyanakkor mégis karakteres, határozott  táncstílust, már önmagában elég lehetne, de ez egy testi, lelki, szellemi út, saját magammal és a közös tánc révén a Többiekkel. A zenén és a mozgáson keresztül ráérezni az élet energiájára, nagyon különleges érzés. Mivel improvizatív, ezért mozgás közben figyelni kell a körülöttünk lévőkre is. Ez, amilyen nehéznek tűnt elsőre, annyira inspiráló tud lenni később.”

 

korábbi tagok:

Életképek