Tóth Réka

Réka Tawoos TribalMivel foglalkozol? 

Egy táplálék-kiegészítőket gyártó cég minőségügyi osztályán vagyok adminisztrátor.

Mióta táncolsz? 

A sport mindig is az életem része volt. Kosárlabda, röplabda, küzdősportok, atlétika. Mégis a táncban találtam meg azt a pluszt az életemben, amit mára a legkedvesebb elfoglaltságomnak nevezhetek. 2010-ben kezdtem el táncolni Georgi Ildikónál, azóta is a NaDyas Tribe törzsi hastánccsoport tagja vagyok. Előtte nem tapasztaltam meg a tánc örömét.

Mit jelent számodra a törzsi hastánc? 

A tánc egy teljesen új élmény volt számomra. Megismertem a nőies oldalamat. Tánc közben kikapcsolok, ellazulok, ilyenkor csak a zene és a csoport létezik.

Mivel szeretsz foglalkozni szabadidődben? 

Réka Tawoos tribalElsősorban a tánc az amit szabadidőmben is csinálok. Fontos számomra a mindennapi gyakorlás. De ezen kívül szeretek alkotni. Mindig kipróbálok valami új kézműves technikát.

Hogyan látod magad a Tawoos Tribal tagjaként a jövőben? 

Egy ideje foglalkoztat a tánc tanítása. A tanáraim nagyon sokat segítenek, hogy elsajátítsam a tanítás fortélyait. Az, hogy a Tawoos Tribalban táncolhatok nagyon jó lehetőség arra, hogy gyakoroljak. Ezen felül rendkívüli társaságban lehetek, ami duplán örömteli dolog számomra. Kölcsönösen segítünk egymásnak a táncban és közben jól érezzük magunkat.