Szmolinka Eszter Mahasti

2018-02-22 Szólótáncos

Mahasti gondolatait Orosz Orsolya öntötte szavakba: “Marilyn – a rejtélyek asszonya Izgalmas szexikon, csábító démon, butuska szöszi, aki csücsörít és szempillát rebegtet. Akinek lábai előtt milliók hevernek, miközben egy félmosollyal tovalibben. Ez ő.

Érzékeny nő, törékeny és sebzett lélek, fájdalommal és lemondásokkal terhes múlt. Akit kihasználnak. Ez is ő. Naiv kislány, aki bátortalanul botladozik a csillagok között, miközben fel sem fogja, mi történik vele, körülötte, és legszívesebben elbújna a függöny mögé. Aki fél. Így is ráismerünk. Ugyanakkor hedonista élvezettel kortyolja a sikert és az őt körülvevő rajongást, akárcsak a legzamatosabb pezsgőt. Akit imádnak. Így is azonosítjuk.

Ki volt ő valójában? Melyik Marilyn az igazi? Ismerte-e őt valójában valaki? Boldog volt-e vagy játszott és játszott szüntelen, mert ezt várták tőle? Titkokat cipelt vagy óhatatlan köré vontak egy misztikumot, mert tökéletes ideált gyártottak belőle? A mosoly álarcát öltötte magára, hogy ne látszódjanak könnyei…

Ki tudja, mit gondolt legbelül? A végzet asszonyának csillaga hamar kihunyt, legendás szépsége, utánozhatatlan szexepilje itt maradt velünk, örökre.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.