Aktuális események

2023. Február 6.

Kezdő Törzsi Hastánc indul!

Szívből ajánlom ezt a táncformát annak, aki szeretne valamilyen blokkot feloldani magában, szeretné a női oldalát erősíteni és fejleszteni. Aki szeretné megtapasztalni a tánc közösségépítő, személyiségfejlesztő erejét és szeretne egy női közösségben biztonságban önmaga lenni.
Ajánlom továbbá annak is, aki szeret táncolni és kipróbálna valami mást, valami újat, az improvizáció erejét a táncban, illetve szeretné testtudatát és muzikalitását fejleszteni.

Gyere el, próbáld ki! Nem lesz könnyű, kitartást igényel ez a tánc és az alapok elsajátítása, de azok az energiák, amelyek tánc közben felszabadulnak és átjárják szívünket-lelkünket, hidd el, hogy kárpótolnak minden erőfeszítésért.

A kurzust Egri Lilla vezeti!

Október 9-11.

Törzsi hastánc hétvége, részletekért kattints a képre!

 

 

 

 

Szeptember 7-8-9.

Az alapozó kurzus folytatásakéntt újabb mozdulatokat tanulunk meg. Szeretettel ajánlom, újaknak, régieknek, ismétlőknek, érdeklődőknek. Frissítsd fel a tudásodat, próbáld ki!

Szeptember 7-8-9. 19:00-21:00, három este, 6 óra intenzív.
A kurzus egyben látogatható, a részvétel feltétele az intenzív alapozó kurzus elvégzése;ettől eltérő megoldás egyedi elbírálás alapján!!

Jelentkezni e-mailben fruzsina@tawoostribal.hu

Augusztus 3-4-5.

Alapok újaknak, régieknek, ismétlőknek, érdeklődőknek. Frissítsd fel, tanulj róla újra, tudj meg mégtöbbet, lásd más aspektusból, mint eddig vagy tanuld meg először, próbáld ki!

Augusztus 3-4-5. 19:00-21:00, három este, 6 óra intenzív. A kurzus egyben látogatható, ettől eltérő megoldás egyedi elbírálás alapján!

Jelentkezni e-mailben  fruzsina@tawoostribal.hu

 

Március 22.

ATS® Workshop- Walking Taxeem, walking bodywave& slow drill

A tavaszi workshopon egy kicsit lassítunk a januári pörgés-forgás után. A workshop első részében, a technnikára helyezzük a hangsúlyt és megtanuljuk hogyan kell szépen és ügyesen kivitelezni a walking taxeem és a walking bodywave mozdulatokat.
A workshop második felében olyan drilleket kaptok, ami segíti az elmélyülést, kihívást is jelent és oldja a statikusságot, amit sok táncosnál kicsit lazítanunk kell!

A workshopra e-mailben jelentkezzetek a fruzsina@tawoostribal.hu címen.
Várok mindnekit szeretettel, aki szeretné ezeket a szép mozdulatokat megtanulni, csiszolni és tippeket szeretne egy FCBD® Sister Studiotól.

Január 18.

ATS® Workshop- Spin&Drill

Ezen a workshopon a forgástechnikára és forgásokkal tarkított kombinációkra helyezzük a hangsúlyt.

Fejlődés, hasznos tapasztalat, jó hangulat és kemény munka továbbra is garantált! 😉

További info és jelentkezés a workshopra: fruzsina@tawoostribal.hu

November 17.

ATS® workshop- A technika ördöge- Mozdulatok és formációk

Ezen a workshopon tömény technikára és az alábbi formációkra számíthattok: Trió-Diagonál, Quartet, Circle, Fade és kórus.

Fejlődés, hasznos tapasztalat, jó hangulat és kemény munka továbbra is garantált! 😉

További info és jelentkezés a workshopra: fruzsina@tawoostribal.hu

Szeptember 22.

ATS® workshop- Transitions avagy mozdulatok közötti átvezetések

Szemptember 22-én az idei „tanév” nyitásaként egy workshopra várlak Benneteket, ahol a mozdulatok közötti átvezetésekre tesszük a hangsúlyt!
A 2 órás workshop ára 4200 FtFejlődés, hasznos tapasztalat, jó hangulat és kemény munka továbbra is garantált!
FIGYELEM! A helyek fele elkelt, amennyiben nem szeretnél lemaradni időben jelentkezz!
További info: fruzsina@tawoostribal.hu

Március 24., Április 14., Május 19.

Intenzív ATS® vasárnapok

Minden alkalommal más mozdulatokat és kombinációkat vesézünk ki technikailag egy-egy 2 órás workshop formájában.
Időpontok: 2019. március 24., 2019. április 14., 2019. május 19.

A workshopra előre be kell jelentkezni!
A létszám korlátozott, fejlődés, érdekes tapasztalások, jó hangulat és kemény munka garantált! További info a Facebook eseményben!

 

Március 24.

Tribal Club Hafla- Tavasz, az újjászületés

Negyedévente tanítvány haflát szervez Fruzsi, ahol együtt táncolnak kezdők, haladók, gyakorlott táncosok. A haflán megmutathatják a kezdők, hogy mennyit tanultak, milyen ügyesek már.

Elhívhatod a családot, barátokat! Szeretettel várjuk a táncolni vágyó barátainkat is tanítványaikkal együtt, akár törzsis vagy akár nem! 🙂

A helyszínt Darshan Udvar! További információ a Facebook eseményben!

Március 10.

Tribal On-Line

Indul az első TRIBAL ON-LINE, az online ATS® kurzus!
Az öt hetes online kurzus a tudatos ATS® gyakorlás elmélyítését és a tánctechnikai fejlődést segíti.

Izgalmas drillek, egy-egy területre fókuszáló ATS® gyakorlatok és sok-sok hasznos, a fejlődést elősegítő feladat vár a résztvevőkre.

Részletek:
https://tawoostribal.hu/ats-oktatas-workshop/tribal-online/

Rgisztráció csak e-mailben!
Amennyiben kérdésed merülne fel keress e-mailen a fruzsina@tawoostribal.hu címen, vagy privát üzenetben!

Március 6.

Kezdő törzsi hastánc tanfolyam indul

kezdő törzsi hastánc

Március 3.

Alternatív mozgástréning és élődobos ujjcines gyakorlatok

Elsősorban olyan klasszikus- és törzsi hastáncosokat várunk, akik szeretik feszegetni a határaikat és szeretnék jobban megismerni vagy gyakorolni az ujjcin használatát egy igazán kreatív mozgástréningekkel tarkított workshopon!

– ritmusérzékfejlesztés
– ujjcines gyakorlatok
– rendhagyó mozgástréningek
– ismerkedés a közel-keleti ritmusokkal

A 3 órás workshop ára 5600 Ft
A létszám korlátozott, fejlődés, érdekes tapasztalások, jó hangulat és kemény munka garantált! További info a Facebook eseményben!

Február 9.

RAKS AFRICA-2019

2019. FEBRUÁR 09. SZOMBAT, 18.00-20.00

A KAMERUNI ÁRVA-PROGRAM JAVÁRA – COLLINS & CHIY NJI POLYCARP EMLÉKÉRE

AZ ELŐADÁS MEGTEKINTÉSÉHEZ EGY BELÉPŐJEGYNEK MEGFELELŐ TÁMOGATÓI HOZZÁJÁRULÁS ( 2000.- HUF ) A HELYSZÍNEN KIHELYEZETT GYŰJTŐLÁDÁBA ADHATÓ.

ÚJPESTI KULTURÁLIS KÖZPONT NONPROFIT KFT. – IFJÚSÁGI HÁZ /SZÍNHÁZTEREM
H-1042 BUDAPEST, ISTVÁN ÚT 17-19.

SZERVEZŐ-INFORMÁCIÓ / ORGANIZER-INFORMATION:
CECILIA BALOGH
+3620 369 4080
balogh.cecilia74@gmail.com

December 16.

Tribal Club Hafla

Negyedévente tanítvány hafla, ahol együtt táncolnak kezdők, haladók, gyakorlott táncosok. A haflán megmutathatják a kezdők, hogy mennyit tanultak, milyen ügyesek már.

Elhívhatod a családot, barátokat! Szeretettel várjuk a táncolni vágyó barátainkat is tanítványaikkal együtt, akár törzsis vagy akár nem! 🙂

Tanárok! Ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy a tanítványaitok is kipróbálják magukat fellépőként, számukra „biztonságos” környezetben, családias hangulattal!!

Belépő: 1000 Ft, amelyből 500 Ft lefogyasztható! Jegyeket november második felétől tudotok majd venni! További info a Facebook eseményben!

November 25.

Év végi jótékonysági est -avagy mi történt Halloween után?

Jótékonysági estet szervezünk év végén. Ugyan a szeretet ünnepe körül forog már ilyenkor minden gondolat, a díszek is átváltanak piros-zöldbe a legtöbb helyen, ezen az esten most nem így lesz.
Addams Family? Pókok? Boszik? Szellemek? Csontvázak? Naná!

Ezennel a cipősdoboz akcióhoz kapcsolódva, megtöltött cipősdobozokat gyűjtünk, illetve az összegyújtött összegből a gyűjtőpontok munkáját segítendő (a honlapon található) eszközöket, gyümölcsöket stb. veszünk.
További információ: http://ciposdoboz.hu/gyik

Tarts velünk és halloween-i hangulatú fellépéseddel támogasd a jótékonysági estet, persze meghívhatod barátaidat és a családot is, támogassuk együtt a kezdeményezést, legyen minél több kisgyereknek szép a karácsony!

Az estre a belépő 1000 Ft, amelyből 500 Ft lefogyasztható!
Jegyeket október második felétől tudotok majd venni! További info a Facebook eseményben!

November 18.

„Bíbelődő” ritmus workhsop hastáncosoknak I.

Elsősorban olyan klasszikus- és törzsi hastáncosokat várunk, akik szeretik feszegetni a határaikat és szeretnék jobban megismerni vagy gyakorolni az ujjcin használatát egy igazán kreatív mozgástréningekkel tarkított workshopon!

– ritmusérzékfejlesztés
– ujjcines gyakorlatok
– rendhagyó mozgástréningek
– ismerkedés a közel-keleti ritmusokkal

A 3 órás workshop ára 5600 Ft
A létszám korlátozott, fejlődés, érdekes tapasztalások, jó hangulat és kemény munka garantált!

’Bíbelődik’ ige: Kitartóan és aprólékosan dolgozik. Hosszadalmas, elmélyült munkát végez, amely apró elemekből, részekből áll. További info a Facebook eseményben!

Október 13.

ATS® FLASH MOB WORLD WIDE Budapest

ATS Flash Mob picA tavalyi évhez hasonlóan idén is csatlakozunk ehhez a világra szóló ATS® eseményhez. Ezen a napon a világ minden pontján improvizálnak az ATS® táncosok, ugyanarra a zenére. Természetesen Budapest sem maradhat ki, ezért már szervezzük az itthoni akciót. Minden táncostársunkat szeretettel várjuk és kérünk, hogy részvételi szándékodat előre jelezd! Csatlakozz Te is hozzánk, táncoljunk együtt!

Szeptember 23.

Tribal Club Hafla

2014 óta tervezem, hogy negyedévente haflát szervezünk a tanulóknak, ahol együtt táncolnak kezdők, haladók, gyakorlott táncosok. A haflán megmutathatják a kezdők, hogy mennyit tanultak, milyen ügyesek már.
Négy év után úgy tűnik össze is hozzuk.
Elhívhatod a családot, barátokat! Szeretettel várjuk a táncolni vágyó barátainkat is tanítványaikkal együtt, akár törzsis vagy akár nem! 🙂
Tanárok! Ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy a kezdőitek is kipróbálják magukat fellépőként, számukra „biztonságos” környezetben, családias hangulattal!!
Belépés ingyenes!

Helyszín: Darshan Udvar

További info az eseményben!

Augusztus 13. és 15.

Vol.9. workshop Kansas

Nyílt órák

Szeretettel várom az érdeklődőket hétfőn 19-20:30 ig és szerdán 17:30-19 óráig a VI. Budapest,Weiner Leó utca 10., alagsorban (a kapu mellett lefelé a lépcsőn).

Előzetes bejelentkezés szükséges az info@tawoostribal.hu e-mailen, vagy Messengeren

 

 

 

Augusztus 11-12.

Augusztus 11-12-én az Al-Ahram Hastánc Fesztivál keretein belül megrendezésre kerülő tánc show-kon lépünk fel szombaton 19 órától és vasárnap 16 órától.

Helyszín: Sümeg- Kisfaludy Várkert Színpad

Már nagyon várjuk, hiszen ezen az eseményen lépnek fel velünk legőjabb tagjaink.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Sümegen!

További információ: Mikola Nikoletta

 

Május 26.

Nő-Ikonok táncelőadásNő-Ikonok előadás

Jegyár: 2700 Ft Jegyek kaphatók az InterTicket árusító helyein, illetve online a jegy.hu oldalon!

Helyszín:
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
Budapest, József Attila tér 4, 1131

Május 14. és 16.:

Vol.9. workshop Kansas

Nyílt órák

Csatlakozási lehetőség az ATS® órákhoz!

Szeretettel várom a kezdőket, újrakezdőket, a kezdő-középhaladó csoportomba hétfőn 19-20:30 ig, a középhaladókat pedig szerdán 17:30-19 óráig a VI. Budapest,Weiner Leó utca 10., alagsorban (a kapu mellett lefelé a lépcsőn).

 

 

 

Március 23-25:

kirándulás

Tavaszi kirándulásra megyünk Diósgyőrbe!

6 órányi workshopon és 1 óra Dancing in Flow-n vehettek részt!

További részletek a képre kattintva!

 

Március 4:

Jótékonysági est a családon belüli erőszak elleni küzdelem támogatására. A belépés ingyenes!

Szereted a verseket és a táncot is? Akkor ezen az esten a helyed akár nézőként, akár fellépőként. Amennyiben fellépéseddel támogatnád az ügyet, gyere és táncold el kedvenc versedet, miután azt Táncsits Maja, színésznő felolvasta!

Az eseményre nincs belépő, a műsor megtekintése ingyenes! A belépőre szánt összeget, a helyszínen elhelyezett gyűjtőbe tudod adományként bedobni.

Szeretnéd táncoddal vagy tombola felajánlással támogatni a jótékonysági estet? Jelentkezz az info@tawoostribal.hu címre!!!

Helyszín: Darshan Udvar Étterem, 17 órától

Január 21 és február 4:

american tribal style, FCBD Sister StudioSpins and turns avagy forgások és fordulatok I.II.-Ats® workshop

Két részes forgások és fordulatok workshoppal folytatjuk januárban az ATS® intenzívet.

Ajánlott kezdőknek és haladóknak!

Időpontok:

január 21. 15:00-17:00

február 4. 10:00-12:00

Jelentkezni a fruzsina@tawoostribal.hu címen tudsz!

Január 20:

Fruzsi a Szelence Napok rendezvényen elméleti workshopot tart, a törzsi hastánc történeti áttekintése témában. Mesél Nektek a kezdtetekről, érdekességekről, a törzsi hastánc, mint stílusirányzat kialakulásáról és az úttörő táncosokról, akiknek köszönhetjük ezt a táncformát és irányzatait.

Időpont: 10:00-11:30

Helyszín: Astoria

Szervező: törzsiSzelence

December 17:

Évzáró ATS workshop Fruzsival 10:00-12:00ig.

Jelentkezés: fruzsina@tawoostribal.hu

December 10:

Fúziók Kánaánja Hafla, Fruzsit láthatjátok szólóban 19 órától a Darshan Udvarban

December 9: Szimpla kert 21 órától

November 24:

Csepelen lépünk fel a II. Alice BellyDance Jótékonysági Est-en

17:30-tól

Helyszín: Szabó Magda Közösségi Tér- 1214 Budapest XXI. kerület
Simon Bolivár sétány 4.

November 19 és 26:

Hétvégi intenzív ATS® workshopok Fruzsival!
2×3 órás intenzív tanfolyam, a szeptemberi és októberi alkalmak folytatásaként.
Időpontok: november 19, november 26.

 

 

 

Október 13-15.:

 

 

 

 

 

Október 1.:

Kezdő2 ATS® kurzus Fruzsival!
2×3 órás intenzív tanfolyam, a szeptemberi folytatásaként.
Időpontok: Október 1, október 8.
Csatlakozz friss hírekért az eseményhez a Facebookon!

 

 

Szeptember 9.:

kezdő törzsi hastánc

Kezdő ATS® kurzus Fruzsival!
Ez egy 3×2 órás intenzív tanfolyam, szeptember 9, 16 és 23-án.
Megfelelő számú jelentkező esetén indul a tanfolyam, ezért kérlek amennyiben érdekel és további információra lenne szükséged válaszolj a fruzsina@tawoostribal.hu e-mail címre!
Csatlakozz friss hírekért az eseményhez a Facebookon!

 

Szeptember 23.:

A Női lélek útjai című táncszínházi esten táncolunk, amelynek rendezője és szervezője Márkusfalvi-Tóth Fruzsina.

Helyszín: Benczúr Ház, 19 óra

Részletek az esemény honlapján, illetve az esemény Facebook oldalán, ahol a friss híreket követhezik az érdeklődők.

Jegyinformáció és foglalás: info@tawoostribal.hu

 

 

Február 11.:

Fellépünk a Rituálé- törzsi fúziós hastánc előadás a mágiáról c. esten

Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ, 19:00-21:00

Részletek és info az esemény oldalán.

December 10:

„Három tanár egy stílus”
american tribal style törzsi hastácATS® workshopsorozat kezdőtől a haladóig Fruzsival, Rékával és Lillával!

Negyedik ws (Lilla, Réka, Fruzsi):
Téma: Drilkiller 100%

A workshopokra a tanároknál jelentkezhettek:
Fruzsi: workshop@tawoostribal.hu
Lilla: uzenet.lilla@gmail.com
Réka: reka.toth@tawoostribal.hu

December 9:

Fellépünk itt is:

I. Alice BellyDance Jótékonysági Est a Csepeli Mozgássérültekért!
Helyszín: Nagy Imre ÁMK Közművelődés- Könyvtár- Csepeli Ifj. Inf. Pont, Simon Bolivár stny. 4-8.
17:00-19:00

November 27:

Jótékonysági Hafla

Talán már Ti is hallottatok arról az óvodáról, ahova rendkívül hátrányos helyzetű kisgyermekek járnak. A köztudatba “hajléktalan óvodaként” került be a nevük, de a gyerekek, akik odajárnak valójában nem hajléktalanok, viszont nagyon hátrányos helyzetben vannak. A Haflára nincs belépő, a műsor megtekintése ingyenes. A belépőre szánt összeget, a haflán elhelyezett gyűjtőbe tudja bedobni, aki velünk együtt szeretné, hogy szebb legyen az év vége az ovisoknál és hozzájuk is eljusson a Mikulás.

November 26-27:

törzsi hastánc workshopAz ATS® workshopok azoknak a táncosoknak ajánlottak, akik már egy ideje tanulnak vagy tanítanak hastáncot, és szeretnék kicsit jobban megismerni az ATS®-t, illetve azoknak az ATS® táncosoknak, akik szeretnék elmélyíteni a tudásukat! Regisztráció: info@tawoostribal.hu 

Október 8:

ATS® FLASH MOB WORLD WIDE

ATS Flash Mob picA tavalyi évhez hasonlóan idén is csatlakozunk ehhez a világra szóló ATS® eseményhez. Ezen a napon a világ minden pontján improvizálnak az ATS® táncosok, ugyanarra a zenére. Természetesen Budapest sem maradhat ki, ezért már szervezzük az itthoni akciót. Minden táncostársunkat szeretettel várjuk és kérünk, hogy részvételi szándékodat előre jelezd! Csatlakozz Te is hozzánk, táncoljunk együtt!

Október 8:

„Három tanár egy stílus”
american tribal style törzsi hastácATS® workshopsorozat kezdőtől a haladóig Fruzsival, Rékával és Lillával!
Első workshop (Lilla, Réka): október 8. 10:00-13:00
Téma: Level 1 mozdulatok pontosítása, gyakorlása. Flow helyváltoztatások: szóló és kórus, vezér és követő, a kör.
Második ws (Lilla,Réka): október 29.-tervezett időpont!
Téma: Level 1-2 mozdulatok pontosítása, gyakorlása.
Harmadik ws (Fruzsi): november 26-27.
Témák: https://www.facebook.com/events/1611783409120338/?ti=ia
Negyedik ws (Lilla, Réka, Fruzsi): december 10.
Téma: Drilkiller 100%

A workshopokra a tanároknál jelentkezhettek:
Fruzsi: workshop@tawoostribal.hu
Lilla: uzenet.lilla@gmail.com
Réka: reka.toth@tawoostribal.hu

Augusztus 6:

ATS® alapok -nem csak- fúziós hastáncosoknak 4 órás workshop

ats alap-wsA workshop tematikáját elsősorban azoknak a táncosoknak alakítottam, ki, akik már egy ideje tanulnak vagy tanítanak hastáncot, és szeretnének kicsit jobban megismerkedni az ATS® hastánccal, és a törzsi hastánc gyökereivel. Illetve azoknak az ATS® táncosoknak, akik szeretnék felfrissíteni az alapokat! A 4 órás workshopon, gyakoroljuk az alap mozdulatokat, megnézzük változatos kombinációk formájában és a következő témákat érintjük: testtartás, testtudat, lassú és gyors mozdulatok, csoportos formációk, zeneelmélet és egy kis történelem.
Az ujjcingyakorlat nem biztos, hogy belefér ennyi időbe, de akinek van, az mindenképp hozzon!

Július 22-24:

american tribal style tawoos tribalNyári ATS® workshopok Fruzsival és Rékával

A kezdő az új haladó (2 óra)
Formációk (3 óra)
ATS® Movement Dialect (4 óra) – új, izgalmas kombinációk!

Jelentkezni a megfelelő workshop megjelölésével az info@tawoostribal.hu e-mail címen tudtok. A regisztráció minimum 30% foglaló befizetésével él, határidő 2016. május 20. A helyeket befizetés beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A teljes összeg befizetési határideje: 2016. július 1.

Július 9:

Henryx Cityben lépünk fel Császáron, a Nemzetközi Trike és Bike fesztiválon. Mindenkit várunk szeretettel!

Június 11:

Nautius- a tenger tánca című táncesten lép fel a csoport.

19:00 óra
Helyszín:
Ferencvárosi Művelődési Központ
Budapest, 1096, Haller utca 27.
www.fmkportal.hu

 

Április 23:

csepeli plakátII. Csepeli Orientális Táncfesztivál Gálaest. A Gálán neves hastáncművészek sora varázsolja el egyedi személyiségével és stílusával minden kedves nézőnket. Színes, látványos, a hastánc stílusok számos irányzatát bemutató produkcióval teszik igazán átfogóvá, élményekkel gazdaggá a gála teljes egészét.
A gálára szeretettel várjuk a tánc szerelmeseit!

Helyszín:

Királyerdei Művelődési Ház
Szent István út 230., Budapest, Hungary, 1213

Jegyinformáció:
Tóth-Czirják Alíz (Liza)
06/30-722-0562
info@hastancfesztival.hu

Február 14:

Tawoos Tribal masquarade haflaHafla a Darshan udvarban a hastanc-oktatas.hu és a NaDyas Tribe szervezésében 17 órai kezdettel. A belépés ingyenes!!

….a Tawoos Tribal rablóbanda már régóta körözés alatt áll. Vezetőjük a rendkívül veszélyes, hírhedt bandita, Márkusfalvi-Tóth Fruzsina külföldre menekült a törvény elől. Távollétében helyettese Tóth Réka zülleszti a vadnyugati rossztevőket. A banditák szabadon garázdálkodnak az ATS® világában… De a törvény előbb vagy utóbb mindekire lecsap….

 

Október 30: 

Japán kert  című törzsi hastánc színdarab műsorában táncol Fruzsi

19:00 óra
Helyszín:
Ferencvárosi Művelődési Központ
Budapest, 1096, Haller utca 27.
www.fmkportal.hu
Jegyár: 1800 Ft

Jegyfoglalás: misztikumesmitikum@gmail.com

Október 16: 

tribalfest6

Tibal Festival Budapest VOL6., BABYLON GÁLA

19:00 óra
Helyszín:
Ferencvárosi Művelődési Központ
Budapest, 1096, Haller utca 27.
www.fmkportal.hu
Jegyár: 2400 Ft/8 EUR
Jegyfoglalás: www.tribalfestbudapest.com

 

 

Október 10: 
Extra ATS® óra Kelsey S. Suedmeyer vezetésével

kelseyEgy kis ráadás ATS® óra!
90 perc tiszta ATS® Kelsey S. Suedmeyer vezetésével az ATS® Flash Mob előtt
Kelsey S. Suedmeyer már 2009 óta folyamatosan Carolena Nericcio-Bohlman és a FCBD® tanárok tanítványa. Ugyan San Franciscoban él, jelenleg külföldön tartózkodik és folyton utazik szerető és Kelseyt a táncban támogató férjével, Aaron-nal. Kelsey egy önjelölt ATS® mániás, aki 2015-ben élvezi ki igazán, hogy tánár lett belőle. Legfőbb kívánsága az, hogy az ATS® virágozzon az következő sok-sok generációknak is.

Regisztrálj e-mailben és csatlakozz az eseményhez Facebookon!
Kérünk, vedd figyelembe, hogy az órán csak akkor tudsz részt venni, ha előre bejelentkezel!

ATS® FLASH MOB WORLD WIDE

ATS Flash Mob picA tavalyi évhez hasonlóan idén is csatlakozunk ehhez a világra szóló ATS® eseményhez. Ezen a napon a világ minden pontján improvizálnak az ATS® táncosok, ugyanarra a zenére. Természetesen Budapest sem maradhat ki, ezért Egri Lillával közösen, már szervezzük az itthoni akciót. Minden táncostársunkat szeretettel várjuk és kérünk, hogy részvételi szándékodat előre jelezd e-mail-ben! Csatlakozz Te is hozzánk, táncoljunk együtt!

Szeptember 25-27-i hétvégén őszi ATS® kirándulást szervezünk

Tarts velünk Te is ezen az őszi hétvégén, kapcsolódjunk ki együtt közel a fővároshoz, de távol a hétköznapi dolgoktól, koncentráljunk a táncra, egymásra!
Ezen a hétvégén személyesen felteheted a tánccal kapcsolatos kérdéseidet Márksufalvi-Tóth Fruzsinak, tisztázhatjátok a kérdéses mozdulatokat, formációkat mielőtt hosszabb időre elutazik.
Mindenki egyéni visszajelzést és instrukciót kap a további fejlődés elősegítésére.

őszi kirándulás

Július 2-án indul a  nyári törzsi hastánc alaptanfolyamhoz folyamatosan lehet csatlakozni.
Szeretettel várlak, akár gyakorolni szeretnéd az alapokat (Level1 és Level2), ATSakár teljesen kezdő vagy!
Előzetes bejelentkezés szükséges, kérlek küldj egy üzenetet, ha jössz!

Június 27-én A Hastánc Színei című előadáson táncolunk. További információ: info@OrientalDance.hu

Június 6-án a Misztikum és Mítukum– Törzsi Hastáncest a Görög Mitológiáról c. előadáson Fruzsi Pallasz Athéné szerepében táncol a csoporttal. További info: misztikumesmitikum@gmail.com

Május 23-án a Hathor 2 előadáson táncol Fruzsi és Karolina.
„Bemutatjuk „Hathor” című előadásunkat, mellyel az ókori egyiptomi civilizáció elveszett szellemi értékei előtt tisztelgünk.10953372_10206580148810523_255090104249636170_o
A mai szemmel groteszknek és furcsának tűnő egyiptomi halál-kultusz mögött az a mély meggyőződés áll, hogy testi, fizikai létezésünk felkészülés a halálra, és miután a lélek átlépte a halál kapuját, felbukkan a Túlvilágon. Az elhunytak körül végzett minden szertartás, minden rituális cselekedet azt a célt szolgálta, hogy feltámadhassanak és élhessenek a Túlvilágon. Az előadás során az Egyiptomi Halottaskönyv szövegei ihlette jelenetekben a táncosok megjelenítik mindazokat az isteneket és démoni lényeket, amelyekkel találkozik a lélek Túlvilági utazása során.”

Április 25.-én az I. Csepeli Orientális Táncfesztiválon fogunk táncolni. További információ: https://www.facebook.com/events/397512470410401/

Április 16-án kezdő törzsi hastánc kurzus indul! Az első óra április 16-án ingyenes! Bejelentkezni az órára, a kapcsolat oldalon található elérhetőségeken.

kezdő törzsi hastánc

Április 11-én a Tawoos Tribal bemutatja A hét Főbűn és a hér Erény című táncestet.

A hét főbűn és a hét erény törzsi hastánc est

A hét főbűn és a hét erény törzsi hastánc est

Törzsi hastánc Tawoos Tribal

Február 21, Március 7 és 21, Április 18.ws_sorozat_level2

ATS® kombinációk, intenzív workshop sorozat Level 2 szint.

A workshopra regisztráció szükséges!

Bővebb információ info@tawoostribal.hu https://www.facebook.com/events/1392630621042802/

Február 14-én ATS® ALAPOK – Kezdő törzsi hastánc workshop PÉCS!pécsi ws

 

  • Helyszín: Pécs- Pepita Kultúrtér
  • További információ: Gulyás Judit
  • Tel.: +36309865258
  • e-mail: gulyasj6@gmail.com

 

 

 

Január 23-24-én ATS® ALAPOK -Intenzív törzsi hastánc workshopjanuári kezdő törzsi hastánc workshop

  • Január 23. péntek: 18-20 óráig
  • Január 24. szombat: 10.30- 15.30 (egy órás ebédszünettel)
  • Saját segédanyagot kapsz az ujjcingyakorlathoz, illetve az ATS® gyakorlásához megfelelő zenei anyagot CD-n!

A workshopra regisztráció szükséges! További információ: info@tawoostribal.hu

December 13-án a Fényszínház előadásán táncol Fruzsi a NaDyas tribe tánccsoporttal.

December 7-én a Darshan Udvarban táncol a csoport egy jótékonysági esten.

November 16-án a II. Szolnoki Törzsi Haflán táncolunk.szolnoki hafla

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

 

Október 25-én láthatod Fruzsit a Dzsungel könyve című előadásban, Messzua az india asszony szerepében.

dzsungel_plakátA regényt törzsi- és klasszikus hastáncosok feldolgozásában láthatjátok majd. Mindenkit szeretettel várunk!

A jegy ára: 1400 Ft
További információ és jegyek: ganeshasnight@gmail.com
A helyszín:
1085 Budapest, Kőfaragó u. 12.
www.vme.hu

 

ATS Flash Mob picOktóber 11. ATS® Flash Mob World Wide-Budapest!! Amennyiben szeretnél csatlakozni hozzánk, szeretettel várunk. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és tájékoztatunk a pontos helyszínről, időpontról. Csatlakozz a Facebook eseményhez!

Október 4: Tribal fest vol.5Tribal Fest Budapset VOL5, Lefkovics-Virág Judit szervezésében. Fruzsi együtt táncol a NaDyas Tribe tánccsoporttal a Gálas Show műsorában. Az eseményról bővebb információt a linkre kattintva találsz.

Szeptember 20: Intenzív ATS® workshop Miskolcon a Talhakimt Tribal szervezésében.ATS®- Törzsi hastánc workshop Márkusfalvi-Tóth Fruzsina Miskolc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük