Tawoos Tribal tagjai

A Tawoos Tribal tagjainak bemutatkozóit a képekre kattintva olvashatod el.

Márkusfalvi-Tóth Fruzsina

 

 

“…egy vagyok a zenével, eltáncolom a zenét, eltáncolom az érzést ami átjár, és ebben a rituáléban egy vagyok a társammal is. Az izmaink már megtanulták mi a dolguk, a mozdulatok kulcsa ott van bennünk, a szívünk egyszerre dobban, lelkünk rezdülései közösek.”

Havrán Enikő

 

 

“A csoport fogalma pedig sokkal magasabb szintre helyeződik. A raqs sharqi koreográfiák gyakran abban merülnek ki, hogy a táncosok ugyanazt táncolják egymás mellett. Az ATS®-ben nagyon fontos az, hogy figyeljünk egymásra, együtt érezzük a zenét és a táncot.”

 

Domán Karolina

IMG_5683_1_1280

 

 

“A törzsi hastánc számomra egyet jelent a nőiességgel, méltósággal és erővel. Nagy ajándék számomra, hogy módom van egyszerre foglalkozni mind a fúziós, mind az ATS® hastánccal.”

 

Elek Gyöngyi

IMG_5693_1_1280

 

 

“Egy sokkal szorosabb kapcsolatot azokkal a lányokkal akikkel idáig is nagyon szerettem táncolni. Az egymásra és a zenére való figyelés, az a fantasztikus jelrendszer,ezzel bárhol a világban összehozza a nőket a sors, együtt tudnak táncolni.”

 

 

Kárpáti Csilla

 

 

“Fantasztikus érzés egy csapathoz tartozni, egy törzshöz és együtt átélni a flowt. Imádom, amikor felszabadul a boldogság hormonom. Azt hiszem az igazi jelentése számomra a törzsi hastáncnak azaz élet és a lélegzés. Lélegezz!”

Egri Lilla

 

 

“Metamorfózist, kreativitást, közösséget, ami eleinte csak tánc közben jelenik meg, de idővel rávetül az egész életedre, a hétköznapokra is. Bebábozódott kis hernyóból pillangó!”

 

 

 

 

Táncsits Maja

törzsi hastánc

 

 

A törzsi hastánc számomra zabadságot jelent. Csapatot. Csapatban az egyént, egyénben a csapatot. Az önkifejezésem egy formája.

 

 

 

 

korábbi tagok:

Életképek