Nem tudom leírni…. St. Louisban voltam

Ennek a bejegyzésnek nem az a célja, hogy egy részletes beszámolót adjon arról, hogy hogyan zajlik egy General Skills vagy egy Teacher Training. Leírok néhány gondolatot, de arról az elményről, amit átéltem inkább személyesen mesélek az első TRIBAL TALÁLKA alkalmával.

Mindenkinek más volt a célja azzal, hogy eljött a General Skills-re (GS-re), de mindannyiunkban közös volt az ATS® iránti elkötelezettség és közös volt az álmunk is.

Törzsi hastánc, ATS, Márkusfalvi-Tóth FruzsinaAz én álmom, már egész kicsi koromban megszületett. Táncos szerettem volna lenni, de végül valahogy az életem úgy alakult, hogy nem lettem igazán táncos, mostanáig. Azt hiszem felesleges azt taglalnom, hogy milyen robbanás volt számomra, hogy elkezdtem ATS®-t táncolni, mert aki ismer tudja, aki pedig ATS® táncos az valószínű olyan durván esett bele ebbe a táncstílusba, mint vak ló a gödörbe.

Fel sem tudtam fogni mit jelenthet végigcsinálni egy GS-t, addig amíg az első pillantok el nem kezdődtek. Az, amit előtte gondoltam semmi, szalmaláng ahhoz képest, mennyire sokat jelent egy ilyet megcsinálni. Nem csak azért, mert gyakorlatilag az összes alapmozdulatot végigvesszük, hanem mert két olyan elképesztő egyéniségtől tanulhatunk, mint Carolena és Megha és pontosan úgy tanuljuk meg, ahogy azt a FCBD® megálmodta.
Nagyon tetszett, hogy azzal kezdődött a négy napos “hajsza”, hogy Carolena személyes, kedves történeteket mesélt miközben arról beszélt, hogy mi is valójában az ATS® és hogyan alakult ki ez az elképesztő táncstílus. Szinte magam előtt láttam kislányként, ahogy lerajzolta a táncosokat, amikor Július 4-re felőltözött, vagy amikor először belépett Marsha Archer órájára.

Carolenaval és Meghaval Teacher Training

Carolenaval és Meghaval Teacher Training

A Teacher Trainig (TT) már egy más hangvételű esemény volt, nem csak magasabb szintre emeli az ATS® tudást, de segít annak, aki minőségi színvonalon szeretné megtanítani. Itt nem csak arról beszélt Carolena, hogy milyen egy jó ATS® tanár, hanem vizsgáztunk is. Ez számomra nagyon izgalmas volt, mert életemben eddig csak egyszer tanítottam angolul, amikor magánórát kértek tőlem Washington DC-ben. Ráadásul itt Carolena figyelt. Az első néhány pillanatig tartott az izgalom, mert amikor láttam Carolena szeretetteljes tekintetét, és mosolyát, akkor már tudtam, hogy nincs miért izgulnom. Demonstráció után mindenki kap visszajelzést, ami nagyon hasznos, hiszen azzal kezdjük, hogy mi beszélünk arról, hogy mit hogyan csináltunk.

Az utolsó napon, már vizsgázott tanárként ültem le beszélgetni a többiekkel, ahol igen sok kérdés merült fel. Carolena remek tanácsokat adott nem csak nekem, mindenkinek a felmerülő problémákkal kapcsolatban, illetve a FatChanceBellyDance® Sister Studiók működésére vonatkozóan.

Amikor elköszöntem Carolenától nem bírtam ki sírás nélkül miután megölelt. Azok a szavak amiket nekem mondott sokat jelentenek és sokmindenben megerősítettek, amiért nagyon hálás vagyok.

Szeretettel gondolok azokra a fantasztikus emberekre, akiket ott megismertem és barátságot kötöttem. Hálás vagyok, hogy olyan egyéniségekkel töltehettem egy hetet, mint Megha és Carolena, hogy most is tanulhatok tőlük. És boldogsággal tölt el, hogy tudom a világ több pontján ott vannak a Nővéreim, akik szintén a szívükbe zártak és biztos, hogy találkozunk még.

Eljössz a Tribal Találkára? Szívesen mesélek Neked is!

Ha szeretnél információt a Taribal Találka időpontjáról, kérlek iratkozz fel a hírlevélre az oldal jobb oldalán, vagy ezen a linken!