Tamarind Tribal Workshopok Budapesten 10-12. Április 2015

For English version please click here: https://tawoostribal.hu/tamarind-ws-en/

A Tamarind Tribal ATS® workshop témái egymásra építkeznek.Tawoos_Tribal_poster11_v2_magyarul8 Pénteken bemelegítésként olyan órákra jöhettek el, amelyekhez kezdő, középhaladó ismeret is elég, de javaslom azoknak is, akik már régebben elkezdtek hastáncolni és szeretnék fejleszteni techikájukat. A szombati nap sok izgalmas kombinációt tartogat számunkra. A legyező workshopot nem csak azoknak ajánlom, akik ATS®-t táncolnak, hanem azoknak is, akik szeretnék színesíteni eszköztárukat. A Tamarind Movement Dialect workshopokat az igazán kitartó és elkötelezett táncosoknak és törzsi hastánc tanároknak javaslom, akik jól ismerik az ATS® mozdulatokat.

Április 10:

Zils, Drills and Thrill! (1 óra): Tapasztald meg tánc közben az ujjcinezés örömét, vagy fejleszd a technikádat, ha már van némi tapasztalatod! Ezen a workshopon, átveszünk 3 ritmust, amit az ATS®-hez használunk és néhány variációt, melyet a kórus használ (a Zils). Párosítjuk a hozzájuk illő mozdulatokkal (Drills), végül összerakjuk az egészet néhány nagyszerű kombinációba (Thrills!). A táncosoknak az alábbi mozdulatokat kell ismerni: Shimmy-k, Arabic, Egyptian Basic és Hip bump mozdulatok. Néhány variációját is átvesszük ezeknek a lépéseknek. Ujjcin szükséges

Framing your ATS® Art (1 óra): Az erős és elegáns karok gyönyörű keretet adnak a táncosnak. Ezen a workshopon, karokat erősítő és a rugalmasságot fejlesztő gyakorlatokat tanulunk meg, illetve vizualizációs technikákat,  melyekkel a táncot folyamatosan mozgásban tarthatod. Tanulunk ezen kívül arra irányuló gyakorlatokat, hogyan hozz létre igazán stabil „izom-memóriát”. Ez a workshop minden tudásszinten ajánlott, hiszen fejleszti a valódi jelenlétet a táncban, emellett segít elérni a gyönyörű testtartást és lenyűgöző karmozgást!

Április 11:

Super Beth Fan Club (2 óra): A legyező nem egy hagyományos ATS® eszköz. Használhatjuk különlegességként, és egy komplett előadás részét is képezheti. Színt, és egy kis tüzet visz az előadásba, ráadásul könnyen adaptálható bármilyen táncstílusba! „Super Beth” megmutatja, hogyan kell használni, és tartani a nagy legyezőket, majd végig vezet egy olyan, gyors mozdulatokat tartalmazó sorozaton, amely kihangsúlyozza ezeket a színes kellékeket. A workshopon Beth megtanít olyan lassú, drámai mozdulatokat is, amelyeket 1 vagy 2 legyezővel is lehet táncolni. Készülj fel egy jó kis felsőtest edzésre!Ehhez a workshophoz szükséges 2 db, jobb- és balkezes rövid selyemlegyező. Nem a hosszú legyezőfátyol! (Ezt a workshopot, Carolena Nericcio-Bohlman felkérésére Beth az ATS® Homecoming-on is tanítja 2015 Januárban.)

Tamarind Tricks (and Treats!) Tamarind „Movement Dialect” Part 1. (2 óra): Ezen a workshopon, Tamarind egy kis változatossággal tölti fel a már meglévő ATS® készletedet. Olyan izgalmas koncepciókat tanulhatunk, mint az Egyptian Flip, Stella Luna, Happy Goat (Boldog kecske), Min Spin, Box Step Fade és a Barrel of Monkeys, valamint néhány speciális „passing” koncepció. Ezt a workshopot csak olyan táncosoknak ajánljuk, akik a FCBD® klasszikus és modern ATS® mozdulatait jól ismerik. Résztvevők száma korlátozott!

Április 12:

Courageous Concepts! Tamarind Movement Dialect Part 2. (2óra): Tamarind Tribal megtanítja, hogyan improvizáljunk “biztonsági háló” használata nélkül, magabiztosan. Ebben segítenek az olyan mozdulatok, mint a Rebel Egyptian, a Rogue ReShamka, When Camels Attack!, vagy a Car Wash és egyéb, merész koncepciók. A workshopon 3-4 fős csoportokban fogunk dolgozni, így ez egy remek workshop csoportok számára, vagy olyan táncosoknak, akik szeretnek új barátságokat kötni! Készüljetek fel, forgások is lesznek! Ezt a workshopot csak azoknak a táncosoknak/csoportoknak ajánljuk, akik a FCBD® klasszikus és modern ATS® mozdulatait jól ismerik. A résztvevők száma ezen a workshopon is korlátozott!

Tamarind Tribal workshop árak és kedvezményes csomagok.